Bryllupsfotograf - Billund

Jeg bor i Bjerringbro sammen med min lille familie, men jeg kører gerne hele Jylland, hvis jeg får en forespørgsel fre en brudepar til at forevige deres bryllup. Tror på mig, bryllupsfotografering er en KÆMPE ære for mig. At være sammen med jer på jeres store dag er en fantastisk opgave! Der er altid en stor smil på mine læber, hvis jeg får en ny henvendelse en ny booking i min postkasse til bryllupsfotografering. :)

Her kan I se et par billeder som man kan modtage efter en vielse. Den var i Billund kirke i oktober 2022. I kirke arbejder jeg også som flue på vægge, løber ikke rundt, men prøve at være opmærksom både på brudeparret, forældrene, børn og gæster.

Jeg ankommer til lokation en halv time før, så jeg kan hilse præsten og snakke lidt med hende/ham om regler til fotografering. De er lidt anderledes fra kirken til kirken. Og så tager jeg en masse af billeder mens brudgrom og gæster kommer i kirke. Bagefter ankommer brud også og det begynder! Disse helt særlig øjeblikke, før brud kommer ind i kirke med sin far/mor, etc. Det er så specielt! Elsker det!

Har I nogle spørgsmål om bryllupsfotografering?
Vil I læser om bryllups-pakke? Eller vil I booke jeres tid? Bare klik her

Forrige
Forrige

Heldagsbryllup bryllupsfotograf- Viborg

Næste
Næste

Bryllupsfotografering i december bryllupsfotograf Randers