Bryllupsfotografering: fra første besked til modtagelse af billederne

Jeg er Dora, bryllupsfotograf, baseret i Bjerringbro, men jeg kører gladeligt rundt i hele Jylland - fra Skagen til Esbjerg.

Jeg ved, at planlægningen af jeres bryllup er en spændende tid fyldt med håb, forventninger og masser af detaljer. Som jeres bryllupsfotograf ønsker jeg at gøre hele processen så problemfri og mindeværdig som muligt. Lad mig guide jer gennem, hvordan vores samarbejde normalt forløber, fra vores første kontakt til I modtager jeres billederne.

1. Første Besked: det hele starter med en besked fra jer! Når I kontakter mig, er det en god idé at inkludere de vigtigste detaljer om jeres store dag. Fortæl mig lidt om jer selv, jeres historie, og ikke mindst jeres ønsker og forventninger til bryllupsbillederne. Jo mere jeg ved, jo bedre kan jeg tilpasse mig til jeres behov og visioner.

2. Booking Processen: efter vores første kontakt vil vi vurdere, om vi er det perfekte match til hinanden. Hvis alt ser ud til at passe, vil jeg oprette en kontrakt og sende jer en elektronisk faktura med en forudbetaling på 30%. Der er mulighed til at betale med MobilPay. Bookingen er først bekræftet, når forudbetalingen er betalt.

3. Opfølgning Inden Brylluppet: Ca. 1-2 uger inden jeres bryllup vil vi kontakte hinanden igen. Vi kan enten have en kort telefonsamtale eller kommunikere via e-mail for at gennemgå alle detaljer, ønsker, tidspunkter og lokationer igen. Det er vigtigt for mig at sikre, at vi er på samme side og klar til den store dag.

4. Bryllupsdagen: på selve dagen vil jeg være som en flue på væggen, der fanger de mest betydningsfulde øjeblikke, samtidig med at jeg vejleder jer lidt under portrætfotograferingen. Mit mål er at fange ægthed og skabe tidløse minder, mens I nyder hvert øjeblik af jeres bryllupsdag.

5. Efterarbejdet: efter jeres bryllup begynder den lidt længere proces for mig. Jeg gennemgår alle billeder for at udvælge de bedste, som lever op til den kvalitet, I kan se i min portefølje. Derefter starter redigeringsarbejdet, herunder farvekorrektion, for at sikre, at hvert billede er perfekt.

6. Modtagelse af Billederne: endelig, maksimum 21 dage efter jeres bryllup, vil I modtage jeres billeder. I får et link via e-mail med adgangskoden til jeres personlige online galleri, hvor I kan downloade billederne og dele dem med jeres venner og familie.

Jeg ser virkelig frem til at høre fra jer og være en del af jeres specielle dag. Hvis I har nogen spørgsmål eller ønsker at booke mig til jeres bryllup, er I velkomne til at kontakte mig når som helst.

Forrige
Forrige

Lokationsvalg til bryllupsfotografering

Næste
Næste

Mindeværdig tirsdag eftermiddag- Bryllupsfotograf Randers