En hyggelig vielse i Estruplund Kirke – part 1

I sidste weekend havde jeg æren af at fotografere et smukt bryllup fra vielsen til brudevalsen ved midnat. Vielsen fandt sted i den charmerende Estruplund Kirke, hvor stemningen var intim og varm.

Som fotograf sørger jeg altid for at være på plads mindst en halv time før vielsen begynder. Det giver mig tid til at fange de små, men betydningsfulde øjeblikke, der sker inden bruden ankommer til kirken – alt fra gæsternes ankomst til de sidste forberedelser.

Samarbejdet med præsten er altid en vigtig del af forberedelserne. Heldigvis mødte jeg denne gang den skønneste præst, som tillod mig at fotografere hele vielsen på en diskret og respektfuld måde. Med mit kamera på silent mode kunne jeg indfange de følsomme øjeblikke uden at forstyrre.

Der er tre øjeblikke under vielsen, hvor jeg som fotograf arbejder med maksimal koncentration: når bruden træder ind i kirken, når ringene bliver sat på fingrene, og når parret forlader kirken som ægtefolk. Disse øjeblikke sker hurtigt, og der er ingen mulighed for at gentage dem, så det kræver fuld opmærksomhed og planlægning.

Efter vielsen står jeg klar til at fotografere de hjertevarme gratulationer fra familie og venner. Disse øjeblikke er fyldt med kærlighed og glæde, og det er min mission at fange dem alle, så brudeparret kan genopleve dem igen og igen.

Jeg bliver hos parret indtil de kører afsted til portrætfotograferingen, og sørger for, at ingen detaljer går tabt.

Jeg glæder mig til at dele flere billeder fra denne fantastiske dag i den næste del af denne serie. Hold øje med bloggen for mere inspiration til jeres store dag!

Forrige
Forrige

Bryllupsdekoration

Næste
Næste

Familiefotografering-Bjerringbro