Tøjvalg til efterårs fotografering

Så det er snart efterår igen, med de skønneste farve. Det synes jeg i hvert fald. :) Plænlegger du en familiefotografering inden Jul? Lad mig at vise nogle pænne tøjsæt til inspiration til en hyggelig efterårsfotografering.

På mine billeder ser de så kaldte varme farver rigtig fint ud. Så jeg tilskynde jer a have denne farver på. Alle beige, brun, orangegul, mørkere grøn, vinrød er meget velkommen under mine efterårs session.

fotograf randers børnefoto.jpg

En langere/lang nederdel eller kjole er altid en fint valg til en livstil familiefotografering. Hovedsagelig fordi den ser mega godt ud på billederne. På den anden side kan du bevæge dig frit i en langere kjole, (lege, løbe, hoppe med din familie).

fotograf silkeborg børnefoto familiefotografering aarhus.JPG

Kan du godt lide lidt mere neutral farver? Jeg er helt enig. :) Lidt beige med brun eller hvid er altid en god ide. Men undgå snehvid ! ;) Og denne farver passer også perfekt til en foto julegav.

fotograf viborg aarhus aalborg silkeborg randers børnefoto.jpg
 

Har du ved? Hvis du har allerede booket en familiefotografering hos mig, du kan altid skrive mig, vise din ide til tøjvalg. Jeg er her at hjælpe dig! :)

Forrige
Forrige

Familiefotografering ved Fussing Sø, Randers

Næste
Næste

Minde for livet