TØJVALG til en VINTER FOTOSESSION

 

Så nu kommer en ofte stillede spørgsmål af kunderne.
Hvad skal vi have under en vinterfotosession på?

 

Godt spørgsmål! Et barn som fryser kan ikke smiler, så jeg forslår en jakke. MEN! Jeg har en ny service. I første par minutter af fotosession tager jeg nogle helt “normal” portrætbilleder af børnene på en fint lille træ børnestol (måske til bedsteforældres glad. :D ). Så det fungerer godt, hvis børnene starter i en dejlig cardigan eller trøjer.


Bagefter, når er vi færdig med portrætbilleder de kan godt være i jakke. Det er det bedst, hvis jakkere er i en flot farve, og det er bedre hvis jakker er ikke en dynejakke. Dynejakke kan også fungerer godt under en vinter fotografering, hvis hele familien har en i denne type, måske sammen med en strikket hue. Her kommer et par billeder til inspiration fra internettet, ikke mine bileder.

OM FARVE: jeg forslår altid natur, varme-farve. Brun, beige, råhvid.
Har du en sort-jakke? Så kombinere den med en lysere halstørklæde. Det vil gave billederne en meget behagelig, positiv stemning. Jo flere strik jo varmere atmosfære. Er du enig?

Selvfølgelig i må godt komme med nogle nissehue, der er altid plads i min kæææmpestor rygsæk til små ting. :)

Og til sidst, er her nogle billeder fra mig, fra december 2020 og 2021. *** Jeg kan ikke garanterer sneen. :) :)

Mangler du stadig nogle familier billeder fra 2021 eller har du brug for billeder til julegave? Så skynd dig og skriv til mig. Du kan læse flere om priser og pakke tilbuddene her, eller om JULE-SESSION her. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig!

Mvh,

Dóra :)

Forrige
Forrige

Nyfødt fotografering

Næste
Næste

Konfirmation i Randers