6 tips til at tage bedre billeder

Det ved jeg godt, at de fleste familie gå til en professional fotoshooting ca. en-to gang om året. Som familie og børnefotograf vil jeg hjælpe dig at tage bedre fotos af dit barn mellem to fotografering. 😊

Lys

Den første og vigtigste at du har brug for lys at tage billeder. Jo mere lys, jo flere gode billeder. Hvis du har en god lys, billede vil være ikke så støjende og det vil være skarpere. Så gå ud eller gå tættere til vinduer. Nuturligt lys er det bedst.

(De står her foran vinduen.)

(De står her foran vinduen.)

Billedekomposition

For det næste endnu enklere tip: sæt ned til barnet. Det er det bedst, hvis kameraen er i øjenhøjde med det. Den anden gode idé er at fotografere barnet helt ovenfra. (Gå ikke for tæt, fordi optikken forvrænges.)

felulrol-1.jpg

 Baggrund

Med hensyn til baggrund er det godt at forsøge at have en neutral og klar baggrund. Jeg prøver altid at sikre mig, at der ikke f.eks masser af legetøj.

 Lad dem lege

Jeg synes ikke, et billede er godt for barnet at smile til kameraet. Selvfølgelig vil vi også gerne have et par fra denne type, vi har også tusind... 😊 Men prøv at fange børnene i deres daglige aktiviteter, næsten ubemærket.

20200828-_MG_0734.jpg

Tag mange billeder på én gang

Børnene bevæger sig meget, jeg mener MEGET. :D Så de fleste af billederne rystes ude af fokus, som vi tager med en mobil. Men vi lever i en heldig alder, hvor vi ikke behøver at spare på fotografering. Tag mange (!) billeder og du får helt sikkert en, der er skarp.

 Detaljer

Ja, husk detaljer! Små benene, og f.eks de små fingre, der holder blyant. Det vil være så dejligt at huske disse også.

list_-9.jpg

 Så det var min 6 tips for at tage bedre børnefotos. Jeg håber at jeg kunne hjælp jer! Og hvis du vil gerne booke at tidspunkt hos mig til en familie fotografering du kan fylde ud min booking form, eller send en e-mail til info@adorablephoto.dk. Jeg arbejde i Randers og hele Jylland! 😉

Forrige
Forrige

Ofte stillede spørgsmål