Ofte stillede spørgsmål

Jeg er Dora og arbejder som familie- og børnefotograf i Randers, Aalborg, Aarhus og omkring. I det næste indlæg vil jeg besvare nogle almindelige spørgsmål. Men hvis du har nogen som helst spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til mig. ;)

børnefotograf randers aarhus aalborg viborg silkeborg.jpg

Hvordan ser en udendørs familiesession med mig ud?

Vi går for eksempel en lille tur, hvor I kan lege, tale og hygge jer sammen. Autentiske øjeblikke er det vigtigste for mig, så fanger jeg jeres naturlige familiemomenter, ærlige smil, grin, knus og kys. Selvfølgelig hjælper jeg (hvis det er nødvendigt) med sjove opgaver: f.eks: eskimo kys, fortæl en hemmelighed, tænk på jeres første møde, eller kildetid. :)

Hvad så, hvis det regner?

Du skal ikke bange for vejret. Hvis du har booket en udendørs familiefotografering, og det regner, finder vi enten et andet tidspunkt inden for den dag eller en anden dato. Bare rolig, jeg kan heller ikke lide at tage billeder i regnen 😊

Kan du foreslå lokation?

Selvfølgelig! Jeg har yndlingssteder i og omkring Randers, der er ideelle til familie-og børnefotografering. Men hvis jeg skal lidt længere, vil jeg bede dig om at foreslå en lokation.

fotograf randers jylland fotograf østjylland fotograf aarhus fotograf aalborg fotograf silkeborg fotograf viborg fotograf hadsten.jpg

Må vi kombinere udendørs og indendørs fotografering?

Ja, du må gerne, det koster kun lidt ekstra.

Hvornår får jeg billederne?

Du modtager billederne inden for 10 kalenderdage. Det er aldrig sket, at jeg var forsinket med dem.

Må jeg også få de rå billeder?

Nej, jeg videregiver aldrig rå, såkaldte RAW-billeder. Hundredvis af fotos tages under en fotosession, som jeg først sorterer og derefter retoucherer of farvekorrigerer de bedste.

Kan jeg selv vælge fra billederne?

Ja, du må vælge de bedste fra de bedst. Eksempelvis, en af min familiefotografering pakke indeholder 15 digitale, redigeret billeder. Du må vælge denne 15 billeder fra ca. 30-40 billeder, der allerede er færdige, redigeret. Eller du kan købe alle billederne for lidt ekstra. Jeg kan tilbyde en pakke-tilbud efter jeg er færdig med redigering.

randers fotograf livsstil fotograf aalborg.jpg

Hvordan får jeg billederne?

Du får digitale filer. Efter familie fotograferingen modtager du en e-mail fra mig inden for maks. 10 dage, der inkluderer et link til et online galleri. Du kan åbne den for at vælge mellem billederne.

Får jeg også papirbilleder?

Udover den valgte foto-pakke kan du også købe høj kvalitet printet billeder, efter at billederne er taget.

Hvordan og hvornår skal jeg betale?

Der skal betales et depositum på 50% af pakke prisen for den valgte pakke med booking. Og du skal betale den anden halvdel af prisen, da jeg afleverede billederne.

Du kan betale med mobilpay.

Arbejder du i studie?

Jeg tager i øjeblikket udendørs familie billeder og indendørs i jeres egen hjem, hvilket også kan være meget hyggeligt.

fotograf indendør randers hadsten viborg aarhus aalborg.jpg

Vil du bruge billederne til markedsføringsformål?

Kun hvis dette er OK for jer, og I giver en skriftlig samtykke via e-mail, EFTER at I har set billederne. Nogle er simpelthen enige, andre beder mig om at diskutere, hvilken jeg vil, og andre siger, at jeg ikke få lov til at bruge deres fotos. Og det er også helt fint. For mig, hver enkelt billede, der kan deles, er en stor hjælp at bygge min lille foto forretning. Så tusind tak, hvis jeg få lov, og også mange tak, hvis du uploader et af de billeder, og mærker ADORABLE PHOTO på dem. 😊

Som jeg har skrevet før, I er altid velkommen til at skrive en email, eller privat besked på facebook/instagram.
I kan følger mig på instagram/facebook.

Jeg håber at vi ses! 😊

Forrige
Forrige

Tøjvalg til familiefotografering

Næste
Næste

6 tips til at tage bedre billeder