Tøjvalg til familiefotografering

Foråret kommer, og bookinger til foråret kommer også. Og spørgsmålet er evigt aktuelt: hvad skal vi har på til familie fotografering? Så har jeg skrivet nogle gode råd, som kan hjælpe at valge tøj til fotosession.

Vær dig selv

Det er vigtigt, at du har det sjovt under fotograferingen. Vær opmærksom på dette, når du vælger tøj (for hele familien).  Tag et tøj på, der får dig til at føle dig godt og smukt, da det vil gøre dig mere selvsikker foran kameraet. Dette gælder også for børn. For eksempel, hvis strikket trøje er pæn, men stikkende, vil de ikke føle sig godt, de vil ikke samarbejde.  Alligevel er vores mål, dit og mit, at have smilende, glade billeder børn på billederne. :)

gul-grøn tøjvalg til familiefotografering- fotograf randers.png

Harmoni i stil

Smag i tøj er meget individuelt. Men undgå at have en cocktailkjole på, hvis din mand/kone/kæreste vil gerne tage en t-shirt på.

Harmoni i farve

Det er det bedst, hvis jeres tøj harmonerer med hinanden også i farve. Men det betyder ikke, at alle skal være i den samme farve eller uniform. (F.eks cowboy bukser med hvid t-shirt til alle er ikke det bedst vælg.) De kan bruge forskellige nuance eller kun få farve som kan harmonere med hinanden. F.eks hvis mor har en kjole med beige farve, datters kjole kan være god i hvid farve med små beige/lyserod blomster.

lyserød blå tøjvalg til familiefotografering- fotograf randers aalborg.png

Hvilken periode af året?

Hvis du har booket en familie fotosession til foråret, kan du vælge f.eks, pastellfarver, lysegrøn eller endda lidt gul. Og om sommeren kan der komme lidt mere levende farver.

tojvalg sommer til familie fotografering - fotograf aarhus.jpg

Undgå tøj med store logoer og print

Jo enklere jo bedre! Og det er også ret til familiefotografering.  Store logoer og printe stjæler opmærksom fra ansigtet og en print med barnets yndlings tegnefilm figurer kan være lidt tidløse efter nogle måneder. Så prøv at undgå det.

Accessories

Du kan også lege med accessorier. Eksempelvis kan tørklæder, som harmoniserer med tøj  se meget pæne ud på fotos.

Vær opmærksom med hatter, de kan let glide i børns øjne og dække deres ansigter.

Og selvfølgelig er det godt, hvis skoene også passer til tøjet. Det er næsten helt sikkert at der vil være være nogle foto, der også viser jeres sko.

grøn-lyserød tøjvalg til familiefotografering- fotograf randers adorable photo.png

Print til væggene

Hvis du vil sætte billederne på væggen, efter familiefotografering, skal du prøve at vælge tøjets farve, som passer til andre dekoration og farve i ​​huset/stuen, osv.

Du er velkommen til at tale, før vi starte fotografering, eller senest under fotosession, hvis du for det meste vil have sort-hvid eller farvebilleder. Jeg vil redigere dine billeder i overensstemmelse hermed.

blå sommer tøjvalg- fotograf dora randers.png

+1 ekstra tipp:

Børnene bliver trætte efter et stykke tid under fotografering. Så den er en god idé, hvis I tage med en elsket legetøj, så efter en kort lege, de ken blive fresk igen. Og hvis dette legetøj passer til tøjvalget, det er så fint! 😊

 

Selvfølgelig er dette kun råd og forslag baseret på min familiefotograf erfaring og viden hidtil. Du behøver ikke købe nyt tøj med det samme, bare hvis du vil! 😊

Husk at få et tidspunkt i god tid, så vi kan finde en dato, som passer til jer bedst.

Eller læs min blog post om ofte stillede spørgsmål og få et svar til din spørgsmål.

billeders kilder: pinterest.com; justpostedblog.com

Forrige
Forrige

Sådan laver du fødselsdagsinvitation

Næste
Næste

Ofte stillede spørgsmål